Пречудове дійства в НД Городка "Розумники і розумниці" - свято Інтелекту, Гордості і Таланту, на якому створював настрій для всіх глядачів Мшанський НВК імені Степана Тисляка. 

Велика вдячність нашим діточкам та талановитим професіоналам-педагогам ! Описати це дійство- неможливо ! Це треба бачити та чути ! Ми підняли рівень нашої школи на ще вищий щабель ! Велика вдячність працьовитим організаторам цього свята ! 





Учні 4 класу (кл.керівник Залізна І. Р.)  вшанували пам'ять Великого Кобзаря на годині спілкування "Житиме Шевченко - житиме поезія, житимуть українські традиції".
Кожен від душі і щиро читав вірші, які переплелися з піснею і грою на сопілці. 


14. 03. 2019 р. класні керівники 8-А, 8-Б класів Фітак Г. І. та Бедрило Г. Й. провели музично-поетичне свято «Тарасові твори сяють, як зорі».  Школярі мали змогу пізнати соціальні, політичні, життєві ідеали великого поета.

Змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається сам Т. Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь - допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!

Ми впевнені, що ці та інші заходи, які відбулися в школі, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності. І ще раз переконатися, що

Поезія Шевченка - це вогник,

схожий на полум'я свічки,

що запалює душу людини...







Сотня є ... Винних нема.... 


Майстер-клас для педагогів НВК: урок "Я досліджую світ" у 1 класі провели вчителі Миколів Л.О. та Ставрінова О.А.

День захисника Вітчизни

12 жовтня 2018 р. у Мшанському НВК ім. Степана Тисляка відбулося Свято мужності і відваги,приурочене до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, українського козацтва та захисників Вітчизни. Організатором заходу був вчитель історії та Захисту Вітчизни - Терлецький Р.В. Разом із своїм 7-а класом вони готували вірші,пісні, робили презентацію. Учні розповідали про свято,яке символізує звязок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу.
Також учнівським самоврядуванням випущено тематичну газету "День захисника України".

Класний керівник 4 кл. Залізна І.Р. провела із своїми вихованцями чудове свято "Посвята в козачата".

День вчителя 2018 року

У п'ятницю 5 жовтня 2018 р. у Мшанському НВК ім. Степана Тисляка учні вітали своїх вчителів святковим концертом. Допомагали їм організувати його педагог-організатор Козак Ю.О., музичні керівники Кацків О.І., Дацків Л.С. Технічний супровід Сабадаш . Всім велике спасибі від педагогічного колективу з а чудове свято.

День Миру у Мшанському НВК був відзначений флешмобом учнів 9 кл. під керівництвом класного керівника Карапати М.С. та виготовленням голубів миру учнями початкових класів з вчителем Заброцькою Я.С.

І знову перший дзвоник

     3 травня 2018 р. у Мшанському НВК ім. Степана Тисляка відбувся навчальний семінар директорів середніх шкіл Городоцького р-ну  із цивільного захисту. У програмі семінару були : привітання гостей, теоретичне заняття під керівництвом Авдєєва А.І., спостереження  відкритих уроків, відвідування шкільного музею історії с. Мшана, об'єктові тренування, майстер-клас із надання першої допомоги при кровотечах та переломах.

Святкування Дня Матері.


       Учні Мшанського НВК ім. Степана Тисляка вітали своїх матусь зі святом піснями, віршами, таночками. Концерт відбувався  на сцені народного дому с. Мшана. А допомогла дітям підготувати чудове свято музичний керівник Кацків Оксана Іванівна.

Свято Героїв

      Вже традицією у Мшанському НВК ім. Степана Тисляка стало у третій тиждень травня відзначати Свято Героїв. Приурочене воно було року рідної мови і відбувалося у формі конкурсу у номінаціях: стрій, пісня,гасло, емблема, захист стінгазети.Змагались учні 7-10 класів.

День вишиванки

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати